YLEISTAJUINEN TIETO KOHTAA TIEDON ETSIJÄN

TUTKITUSTI. on uudenlainen tapa jakaa tutkittua tietoa. Se toimii verkossa vaikuttavien yleistajuisten tiedejulkaisijoiden yhteisenä, näkyvänä ja tunnistettavana kanavana, joka nostaa julkaisujen sisältöjä esiin ajankohtaisissa yhteyksissä ja somessa.

Sivustolle julkaistaan tutkijablogia DIALOGI: kirjoituksia ja kommentaareja tieteestä.

TUTKITUSTI.-verkkosivusto toimii rajapintana yleistajuisen tutkitun tiedon ja tiedon etsijän välillä.
Tällä hetkellä alati kasvavaan yhteistyöverkostoon kuuluu 24 tiedejulkaisukentän populaarijulkaisua, joiden sisällöt painottuvat yhteiskuntatieteisiin ja humanistisiin tieteisiin.

TUTKITUSTI. on Allegra Lab Hki ry:n hanke. Sen johtajana toimii yhdistyksen pj. Miia Halme-Tuomisaari (VTT, dos). Nina Maskulin päätoimittaa DIALOGI-blogia. Hankkeen sisällöllisinä konsultteina toimivat Politiikasta-verkkolehden päätoimittaja Johanna Vuorelma (VTT) ja AntroBlogi-verkkolehden päätoimittaja Ninnu Koskenalho (VTM).

TUTKITUSTI.-hankkeen sisältötiimin kuuluvat lisäksi sisällöntuottaja ja viestintävastaava Alina Rapin (VTM) sekä mediadesigner K. E. Hellman (BA).

Verkkosivuista ja teknisistä kysymyksistä vastaa Tomas Valkonen. Alkuperäisen visuaalisen ilmeen on toteuttanut Kristos Mavrostomos (MA).

TUTKITUSTI.-hanke on saanut tukea vuosina 2016-2020 Suomen tiedekustantajien liitolta, Helanderin säätiöltä ja Kordelinin säätiöltä.

Kiinnostuitko? Oletko mukana tutkittua tietoa tuottavassa toiminnassa? Etsitkö tutkittua tietoa? Ota yhteyttä kysymysten, ehdotusten tai kommenttien muodossa: info@allegralabhki.fi.

Lisää näkyvyyttä julkaisuillesi?

Tutkitusti tuo ne uusien yleisöjen ulottuville